Catarare pe Plaja!

taberecusuflet-0173Railay Beach este o plaja spectaculoasa, inconjurata de pereti inalti de calcar. Datorita formelor unice, suspendate parca de o mana nevazuta, a combinatiei inedite de stanca si apa, precum si a atmosferei relaxate, Railay este un adevarat paradis pentru cataratori!

Railay se afla la 30 km Krabi. Desi nu avem de a face cu o insula, accesul se poate face doar cu barca. Pentru atmosfera, va recomandam sa alegeti long-tail boat-ul – o barca traditionala tailandeza!

In Railay este greu sa te pictisesti:) Aici se gasesc, in doar cateva hectare, 4 plaje, o laguna, un templu , o multime de pesteri si de trasee de catarat! Sunt nu mai putin de 11 faleze cu 700 de trasee,  de la gradul IV (incepatori), pana la gradul X+. Datorita coroziunii puternice, asigurarile folosite sunt de titanium sau, pur si simplu, anouri introduse in clepsidre naturale!

Tot aici se gasesc Pestera de Diamant si Pestera Printesei, care adaposteste un templu al falusurilor. De asemenea, amatorii de trekking au posibilitatea sa urce pana la un punct de Belvedere, apoi sa coboare la o laguna aflata in centrul unui turn ce pare inexpugnabil.
Iar daca toate acestea nu sunt de ajuns, aici sunt cateva plaje superbe, cu nisip fin si o priveliste unica, precum si o multime de zone pentru kayaking si snorkeling!

Foto: Tabere cu Suflet 

One thought on “Catarare pe Plaja!

  1. Pingback: Krabi – o lume de Poveste | In Jurul Lumii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s