Ao Nang

taberecusuflet-0107Ao Nang este locul celor mai frumoase apusuri! Este o plaja magica, nascuta din zambetul Soarelui si Spuma Marii, unde seara de seara, marea se retrage lasand vederii mii de animalute in cautarea unui culcus!

Daca ajungi in Krabi nu ai cum sa nu treci prin Ao Nang! Este statiunea situata la aproximativ 20 km de oras, iar de aici pleaca o multime de barci catre insule mai apropiate sau mai indepartate. Din acest motiv, plaja freamata de lume, inca de la cele mai fragede ore ale diminetii.

Dar cel mai frumos moment al zilei ramane cel in care soarele se pregateste de culcare. Atunci cerul isi schimba fata, adunand in paleta sa culori nemaivazute!
Iar pentru a face spectacolul de doua ori mai mare, refluxul asterne o oglinda magica pe nisip, care reflecta luminile cerului si adauga alte culori nemaivazute.

Dupa ce vine noaptea iar natura atipeste, incepe spectacolul strazi, al cosurilor pline de fructe exotice, de toate culorile, formele si aromele, al bazinelor cu feluriti pesti imbracati in strai de gala, gata sa fie consumati de clientii flamanzi, si al tailandezilor care te invita sa le pasesti pragul pentru a gusta din bucatele lor.

Foto: Tabere cu Sufet

One thought on “Ao Nang

  1. Pingback: Ko Hong – Insula de Clestar | In Jurul Lumii

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s